Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 21 mars 2013

Snöyra trötthet och glädje

Av Johanna Widoff - 21 mars 2013 15:40

I'm no quitter, I'm a fighter!


Nerbäddad i soffan medan snön yr utanför som om det vore mitt i vintern... Jag har sett snödroppar och krokus, jag har doftat vår med spring i benen och vårjackorna har redan provats. Jag har njutit av barmark och bara väntat på grönskan... Vadå bakslag!? Omkull knuffad med ett slag i magen *pohh* Missnöjd.

Men jag klagar inte.. egentligen.. (bara lite)


Det har varit en tuff vecka med tidiga morgnar och sena kvällar. Vissa perioder flyter allt så himla smidigt, andra gånger tar det, helt klart, emot lite mer.. Jag skulle lägga mig och vila och satte igång en film.. som jag pausat och pausat för att göra allt annat som jag ska, behöver.. och så vidare. Som att pilla ordning CV och personligt brev samt skicka in det, ringa ett samtal eller två, kolla upp någonting som ska kollas upp, skriva lite på en uppgift, skicka in uppgift, skicka ett mail.. Ja sådant. Suck! Huvudvärk och alldeles trött matt. Blä - så vill jag inte vara!


Felicia är och busar hos Farmor och Farfar och var ledig från dagis. Bus hjärtat! Jag är så snål med barnvakts tider och vet att dem uppskattar det så mycket, både Felicia själv och farmor och farfar, så ibland får jag bjuda på det och passa på att göra annat själv. Dessutom var hon ledig från dagis då istället för en halv lång dag där och jag slipper stressa med hämtning och sådant, även om det är himlans mysigt! Min goa lilla skrutt! Jag var in till skolan i Gävle idag på förmiddagen för prov och lektion, det gick kanoners och kändes jätte bra!

Skippa lite press och dåligt samvete över att någonting inte blir gjort som och när det skulle.


Såå... fått lite ny (?) energi eller lyckats förtränga min trötthet lite efter ett långt härligt telefonsamtal med min insider <3 och sedan lite planer för helgen... MYS! Dessutom fått slutbetyg och omdömme på prov, vilket var i topp. Känns himlans fint det att ansträngning och allt verkligen lönar sig! Även om jag måste erkänna att vissa saker kommer enklare än andra och så rolig, spännande givande och lärorik som den här terminen har varit så ja, det gör liksom att det går lättare!!

Likaså omdömmet från praktiken blev strålande och nu har jag då anmält mig som vikarie där, vilket jag hoppas på nu! Massor av nya dörrar håller på att öppnas.


Nu ser jag fram emot en voffel kväll efter promenaden för att möta upp min lilla skruttis och sedan mys kväll tillsammans <3 Imorgon är vi lediga och sedan väntar en riktig mys helg med massor av skoj :-D Nästa vecka är det redan (!!!!) påsk och det ska bli härligt att pyssla baka och bara mysa med mina fantastiska tjejer!! Har två korta praktik pass kvar som jag tagit, bara för att jag trivs så himla bra och tycker det är så väldans roligt! :-D


Nu ska jag ut och lufta mig i snön! Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se