Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 26 mars 2013

En helg i Stockholm och mina hjärtan

Av Johanna Widoff - 26 mars 2013 08:41

Bilder säger mer än ord ;-)
Felicia och jag tog tåget till storstan i fredags för en mys helg tillsammans med världens bästa faster/svägerska. <3


I torsdags åt vi vofflor hos farmor och farfar och fredags morgonen var bara mys. Sen lämnade vi ett snö kallt Sandviken över helgen för ett sol och vårigt Stockholm :-)


Vi började med bus, mys och kortspel och blev bortskämda med god mat och trevligheter...
Lekparkslek i solen, vårblommor, soff mys, tunnelbana, Naturhistoriska museet, glass, Aqueria, fika i solen och ja, bara mys och ha det bra. :-D


Felicia är världens goaste finaste och mysigaste tjej!! Glad, frammåt, även om försiktig (tryggt!). Hon tar för sig men är inte "bossig" och är så himla klok charmig och härlig! Hon pratar och frågar, berättar och hittar på. Inför avresan packade hon sin lilma väska med sina små saker, sin lilla samling av magi och annat... Det kan hon sedan helt för sig själv plocka och dona med ;-)
På tået hem satt vi med en snäll farbror mitt över bordet som glatt mötte upp hennes lek och berättande.. Hon har en låtsas mobil och när hon ville visa upp sin mobil biljett och jag hejdade konduktören tog han det riktigt och hon blev sååå glad! :-) Att bli sedd gör så mycket och att även leken blir riktig ibland stärker och får barn att växa.


Felicia är lätt att ta med sig och jag är en otroligt stolt mamma som har så otroligt fantastiska tjejer!! Vi har lärt oss mycket tillsammans och utvecklas hela tiden i varandras samvaro <3


Nu Gävle lektion, solen skiner och jag har mina favoriter nära :-) I eftermiddag blir det promenad, handling och picknick mys i solen med fina vänner <3 Det är vardags lycka det!

Till middag har en specialbeställning gjorts och sen ska det bakas muffins till morgondagen... Tjing så länge

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se