Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 15 april 2013

Prove that it's true

Av Johanna Widoff - 15 april 2013 20:15

 
Nea och Felicia om ni bara visste hur högt jag älskar er,

hur fantastiska ni är,

just som ni är!

Om ni bara visste hur otroliga ni är i er själva

och vilken enorm glädje och stolthet jag känner till er!

 


 

 

Jag kan inte lova att jag alltid kommer göra eller säga rätt, men jag kan lova att jag, för er, alltid gör mitt bästa. Tillsammans kan vi lära oss, och jag är så tacksam över allt stort och smått som jag får uppleva med er. Ni är de största och mest dyrbara i hela livet!

Ibland blir det tokigt, känslorna tar större plats än vad som kanske är tänkt och man hinner reagera innan man tänker efter.. Alltid vill jag bara ert bästa. Alltid vill jag att ni ska känna er sedda, älskade, betrodda och viktiga, för er egen person och precis som ni är. Det finns ingen som är som du, unik, vacker och speciell, en fantastisk liten person som är på väg att bli stor.

Det är inte alltid så lätt att möta livets vågor och svindlande stigar. Man skrapar sina knän, får sår i hjärtat och tårarna fårar ens kind.. Då ska du veta att du aldrig är ensam, jag finns här vid din sida, jag kan plåstra om dig, hålla dig i min famn och bara finnas till för dig.

Ibland kommer jag med mina uppmaningar, som du kanske inte alltid tycker om. Andra gånger kan vi skratta tillsammans åt någonting alldeles tokigt. För jag vill dig bara väl, jag vill se dig växa, och utan uppförsbackar får du inga starka ben.. Även om någonting har gått snett, fastän det kanske blivit alldeles fel, så vill jag att du ska ha tryggheten i att alltid kunna komma hem, kunna ringa. Du ska veta att vad som än har hänt, så kommer jag att älska dig, då ska jag inte skälla på dig, utan hjälpa dig att ställa det till rätta igen.

Ni ska känna att vi litar på er och tror på er, vill se er sväva på era vingar och njuta av allt som livet kan erbjuda. Ni ska känna att ni alltid kan komma hem, med sorger och glädjeämnen, allt vill vi dela med er och finnas till för er för.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se