Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 16 april 2013

Det mest dyrbara...

Av Johanna Widoff - 16 april 2013 08:56


Den kärleken, den kärleken finner varken ord eller mått! Det är som en kraftkälla, en värme som smälter alla isar, en styrka utan gränser.
Den kärleken ger mod, och kan samtidigt göra en så försvarslös av rädslor och maktlöshet som man ställs inför som förälder.
Du är den vackraste jag vet, den största av alla skatter, den mest fantastiska lilla person!
Felicia, jag älskar dig mer än himlens alla stjärnor!

Att en liten person kan bära och sprida så mycket glädje omkring sig. Att ett litet barn kan vara så otroligt klok och förståndig. Att en liten flicka kan ha så mycket välmening och godhet inom sig.
Jag vill att du alltid ska veta och bära med dig, vilken enastående person du är, just som du är! För det finns ingen som du<3

 
ANNONS
 
Fiia

Fiia

16 april 2013 22:00

Måste bara säga vilken härlig blogg du har :-)
Slumpades in på din blogg och kommer verkligen fortsätta läsa :-) Super fin dotter du har oxå
Kram Fiia

http://Ungmamma1991.bloggplatsen.se

Johanna Widoff

17 april 2013 09:40

Tack så jätte mycket, blir jätte glad att du skriver och härligt att du vill fortsätta läsa! :-D Jag ska kika in på din blogg med och kommer försöka bli bättre på att uppdatera min blogg nu också ;p hehe
Ha en jätte härlig dag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se