Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 19 april 2013

Lata lediga dagar ;-)

Av Johanna Widoff - 19 april 2013 08:58

Lång ledigt och tillsammans mys <3
Coola tjejen som kan, nästan, allting själv! Som att stå på händer (mot en vägg) cykla med stödhjul, räkna, nästan rocka rockring, göra kullerbyttor... Hjälpa till med alla möjliga saker, skriva sitt namn. Bygga svåra pussel, kloss torn och massor av annat..
Fantastiska goa lilla tjejen <3 Mamma är så stolt över dig och så glad att jag har dig!

Igår hälsade vi på en fin vän och hennes lilla bebis <3 såå gosigt! Idag ska vi gå en promenad och ha en riktig mys dag, bara vara och göra vad vi vill. Mycket kramar har det blivit för jag har en riktig liten gosis! Mammas största skatt<3

Igår fick jag betyg på en uppgift, wohiii blir så glad att det går så bra! :-D
Ska försöka senare att få lite mera skrivet på en pågående, bara för jag tycker det är så kul och intressant!!

Nu ska jag kika vidare på Nicke Nyfiken (en mysig favorit, mot mycket annat tråk som visas) och kramas lite till innan vi gör oss iordning

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se