Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 21 april 2013

It's just like magic

Av Johanna Widoff - 21 april 2013 22:44

Fredagen blev inte så lugn... Den blev magisk. Felicia och jag <3
Det blev hopp skratt tok och bus. Följt av lunch och vila i vagnen medan jag gick en power walk i rugg vädret. Det bättrade på sig och när jag väckte Felicia efter en timme ville hon stanna ute och leka... Hela eftermiddagen spenderades i en jätte mysig lekpark i en skogsdunge där Felicia sprang hoppade klättrade och busade. Picknickade jordgubbar och hade det alldels underbart.
När vi skulle börja gå hemmåt skulle vi bara... först och det märks hur stor vår lilla flicka börjar bli! Men så klok och förståndig <3

Felicia fick hälsa på i en gård och både klappa djuren och rida. Vi har kalasat med bästa släkten och njutit av både brunsh och grillat... Skruttisen lånade min mobil och fotade en massa tok ;-)

En så enorm lycka kärlek och värme jag känner. Så stolt jag är och så otroligt fantastisk du är!!! Always and forever, you my lovely! <3 You're my sunshine!

Daniel har saknat oss en hel massa och skickat sms fyllda av kärlek <3 Det kan verkligen vara fint och mysigt att längta och sakna lite grann.. Min fina älskling! Som jobbar på och är så duktig och bra! Fina pappan som tjejerna älskar så mycket. Och dem har sånna härliga bus och påhitt för sig.. Cykelturerna på morgnarna och små egen stunder med pappa mys..

Nu börjar en ny vecka med plugg dagis skola och bus. Fixa mer på baksidan, hoppas på fin väder så vi kan göra lite utflykter och vara ute o leka.
Hoppas ni andra också haft en härlig helg, sov gott!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se