Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2013

när kärleken är allt och ingenting

Av Johanna Widoff - 11 oktober 2013 03:05

Jag vill vara mitt bästa jag för dig. Jag vill växa och lära varje dag, utvecklas vid din sida och följa dina steg genom livet. Tryggheten i en öppen famn med mod och tilltro till dig själv. Jag vill ge dig styrkan i att känna egen värde och respekten, lika mycket för egna känslor och behov, som för andras. Ge dig verktyg till livets motgångar och visa dig modet i att resa sig efter fall, blåsa på dina skrubbsår, torka dina tårar. Dela ditt smittande varma skratt och hålla om dig när orden inte räcker till.

Jag kan inte skydda dig från livets sorger och uppförsbackar eller stormar som river, det hör till och är lärdomar viktiga att lära. Men jag ska stå vid din sida jag ska alltid tro på dig. För jag vet att du klarar det, och det ska jag påminna dig om ifall du skulle glömma någon gång.

Du och jag prinsessan <3 Du är alldeles fantastisk och så imponerande klok!!

Du tar världen med storm! Din nyfikenhet och otroliga påhittighet. Din trygghet i dig själv och all den kärlek som du ut strålar. Tänk vilken lycka att just du kom till mig! All den tacksamhet jag bär i att få vara din mamma, lära mig så mycket av dig!

Busungen <3 jag älskar dig mest av allt i hela världen!

Du och jag, bara för så är det!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se