Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2013

Du bär nyckeln...

Av Johanna Widoff - 23 oktober 2013 04:29

...till din egen lycka!!

Bra läsning. Celcius citron lime. Längtan hem till varma kramar och älsklingarna skratt och närhet.

Ibland vill jag bara stanna tiden. Jag vill stanna där och nu för alltid. Vara där och då, med er, med dig, för då är jag som mest lycklig. Du är så speciell och viktig för mig. Vetskapen om oss, att dela, växa och uppleva tillsammans.
Jag är så lyckligt lottad som fått livet berikat av så enastående barn. Fantastiska kloka flickor, som lärt och lär mig så mycket. Vara tillsammans med er är underbart.

Ibland blir jag så rörd till tårar av all den kärlek mitt hjärta bär för er. All den stolthet över era framsteg. All den glädje jag får dela med er, när ni så stolt och glatt upptäcker era förmågor eller små stora saker i livet. När jag får känna er trygghet och kärlek, när jag får hålla om, trösta och stötta er att ta nya steg på okänd mark.

Det är inte alltid lätt att vara liten och växa upp, testa sina vingar och finna nya marker. Det är inte alltid så lätt att vara stor, med all den oro och välmening, med alla rädslor och svaren man inte alltid har, frågorna om det man inte vet.
Men tillsammans klarar vi det. Sida vid sida är vi starka. Det vi bygger upp, de band Vi knyter och den kärlek Vi ger.
Ni är de mest enastående personer, unika, värdefulla och oändligt viktiga, precis som ni är! Älskade hjärtan och största skatter!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se