Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2013

Högst älskade barn

Av Johanna Widoff - 26 oktober 2013 23:06

Det finns så mycket jag vill säga, det är så mycket jag vill ge. Hålla om dig, vara nära, se dig skratta och le! Det finns så många frågor och jag vill ge dig svar, men när jag inte kan får vi söka det tillsammans. Jag vill i allt jag gör visa omtanke och vägledning, stärka er och skapa utrymme att växa. Samtidigt får ni inte bli stora så fort, det är ju så härligt att få finnas och ta hand om er. Tiden går så fort och ni växer upp så snabbt.
I varje dag finns nytt att uppleva och lära. Jag älskar att se er glädje och dela livet med er! Stöttas och uppmuntra där det kan behövas. Stanna kvar, vänta eller bara vara vid sidan av ibland. Ett vaksamt öga, ett öra på spänn. Ett hjärta då till brädden fyllt, att det lätt hänt svämmar över...
Avväga tider för förmaningar och tröst. När det är bäst att bara finnas och lyssna. Eller där de rätta orden behövs.
Högst älskade barn. Om du bara visste hur älskad du är!!

Det är så mycket jag vill säga, så många gånger jag njuter av att bara finnas för att lyssna på dig. Att dela din glädje är himmelskt! Att bära din oro din sorg och de gånger du hat ont är hjärtskärande. Men det är livet. Liksom solsken och regn, det sliter och drar i oss, likväl gör det oss starja och får oss att växa och utvecklas.

Du strålande Lilla stjärna, om du bara visste hur enastående du är, alldeles unik och fantastisk, för att du är du!
Då speciell och värdefull för mig. Om du kunde se dig själv genom mina ögon och jag fick se värden genom dona ibland.
Tack för allt jag får dela och uppleva med dig. Det gör mig rik och saligt lycklig!


Ibland är jag orolig och fundersam. Att vara vuxen stor och förälder är inte alltid så lätt. Att vara barn och liten och på väg att växa upp är ibland lite svårt.
Man vill så väl och gör sitt bästa. Önskar och hoppas att det ska räcka... Med kärlek omtanke glädje närhet och gemenskap kommer man också väldigt långt. Tillåtelse, förståelse, respekt, acceptans, att lyssna och nu tappade jag bort mig lite :-/ (tröttis)

....
Våra vackra flickor. Systrar. Syskonkärlek. Systerskap, gemenskap, tjiv och tjafs, omtanke och skratt. Kramar och innerlighet, tillgivenhet. Saknad...

Så lika och så olika. Unika personligheter och individer. Olika viljor och behov, och samma.

# Trygghet, tillit, självklarhet, glädje, omtanke, närhet, försiktighet, mod, nyfiken, vilja, gemenskap, självinsikt, kärlek.

# Vänskap, skuld, osäker, glädje, frågor, närhet, omtanke, tillags, anpassning, kärlek, tuff, gemenskap, tvivel, vilja.


För trött för att få fatt på orden. Imorgon
Är en ny dag.
Idag var bra. Så bra. Jag är lyckligt lottad som har er i mitt liv!

Något som ibland behöver upprepas. Små vackra individer måste få utrymme att växa känna och lära sig utifrån sig själva och ta reda på just vad de själva tycker tänker och känner - och visas respekt för det!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se