Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 22 november 2013

när jag vill men inte kan

Av Johanna Widoff - 22 november 2013 04:20

Det finns många sjuka människor, många som har ont. Det finns många utan tillgångar, andra som går hungriga. Det finns familjer som inte kan köpa eller ge saker till sina barn. Andra som lider av sorg för någon eller något som gått förlorat.

Det finns stunder när ens lilla barn är sjukt, matt och trött. Stunder när ens lilla skatt har ont av något eller gör sig illa. Stunder när ens lilla blir nästan stor och känner sig ensam och förvirrad när världen är så stor, för att kärleken tar slut, eller av andra rädslor.

I vissa situationer, med vissa personer och människor, som står oss nära eller som vi nyss mött, påverkar oss och berör oss långtiinombords. Vi vill lyfta deras bördor, bära deras smärta, ta över deras sjukdomstillstånd eller hela deras sår och sorg på något sätt. Det är sällan vi känner att vi kan det. Sällan vi känner att vi ger den hjälp vi borde, den hjälp vi tror behövs.

Jag tror samtidigt att bara man vågar, kan man, ger och lyfter man, långt mer än vad man någonsin skulle kunna tro. Ge av det du har, ge av det du kan ge.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se