Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 24 november 2013

stjärnklart och hjärterum

Av Johanna Widoff - 24 november 2013 02:11

I den mörka vinternatten lyser himlens alla stjärnor desto klarare.
Jag försökte skriva redan tidigare.. men av så blev det inte så, elektronik o grejer...

Hemma ligger min fina familj tryggt och sover. Jag blev utringd och ombedd att ta ett extrapass och kände att jag självklart gärna ställer upp ändå! Jag får sova mer... Någon annan gång, egentligen är jag fortfarande trött sen tidigare pass, men det går bra! Som sagt, inställning!

Helg, tid tillsammans och bara vara. Värt så otroligt mycket! Nog för att jag petar in sådana stunder i vardagen när helst det går också! :-)

Det innerligt vackra och sköra, kärleken när barnen somnar tätt intill, pussa pannan, stryka kinden och stoppa om de. Dröja kvar i lugnet och tryggheten i sömnen, överväldigad av all den varma kärlek och instinktiva beskyddande man känner för sina barn. Ibland skulden för någon stunds känsla av otillräcklighet. Ofta den glädje man delat under dagen, eller tanken på en fråga eller uttryck som de använt sig av under dagen....

Älskade barn, ni växer ju alldeles för fort!
En skolflicka som lär sig växer och utvecklas varje dag. Prövar sina vingar, svävar en stund, för att sedan försäkra sig om att inte ha kommit bort för långt. Så stor, men ändå lite liten ibland. Den egna personen, Alla känslor och tankar, vilja och egen kraft som ska mätas och hittas plats i världen. Jag älskar dig och allt som du är fantastiska barn! Jag är så stolt och så glad som får vara en del av ditt liv, finnas till för dig!
Min dagis tjej, mamma hinner inte med när du växer så fort. När du nyss låg så tryggt i min famn, så liten och underbar... Nu när du springer fram genom livet, så full av kolkhet, godhet och nyfiken som bara den. Så omtänksam och givmild som du är, så full av glädje!!
Jag älskar dig och allt som du är min enastående flicka! Jag är så glad och så stolt som får vara en del av ditt liv, finnas till för dig.
Högst älskade barn, jordens och himlens allra största skatter. Det går inte att ge ord till allt jag känner för er, för hur glad jag är över er eller hur otroliga ni är. Att få ha er i mitt liv är berikande och fantastiskt, jag får lära mig så mycket och jag hoppas att ni känner all den kärlek och trygghet jag önskar ni ska omges med.
Jag vill se er sväva, flyga fram, fulla av all styrka och skönhet jag vet att ni bär inom er.


Efter omkastning i dagsplaneringen, för så blir det ju ibland! Blev dagen och kvällen ändå himla bra. Fastän man ibland tänkt sig något och sett fram emot, får man finna sig i omständigheterna och göra det bästa. Promenad, skratt, tända ljus och myskväll med familjen är ändå det allra bästa! <3

Början av veckan fortsatte lika bra med träningen, Love it! Styrkan i kroppen, den synliga förändringen (även om det inte sker mirakel över natten, en definitiv skillnad!)
Måendet, glädjen, orken!!
Hemmaträning går bra bara man sätter tanken till det, mål, struktur och planering! Skippa undanflykterna och gör det! :-)

Nu har det dock blivit någon vilodag. Känn din kropp och lyssna! Vila behövs också - balans! Tänker inte bli sjuk och motar detta med all kraft jag kan! Men med snoriga näsor och rossliga halsar får vi se hur det utvecklas...


Jul jul strååålande jul, gläns över viiiita skooogar.... Julmusik, julpynt, julkort, juleljus, julgodis, julbak, julpyssel, julklappar, julgran, julskinka, julrim, jultomte...!!! Julkänsla!
Mer snö som glittrar och knastrar. Pulkaåkning så det kittlar o magen och äppelkinderna lyser. Värmande filtar och tända ljus. Här ska pysslas och pyntas, bakas och mysas!

Solskens stunder och mer kärlek än någonsin <3 styrkan i varandra.

Ostgratinerat vitlöksbröd
Hemmagjorda hamburgare med egen bakat bröd och goda grönsaker
Mjölkchoklad pannacotta med hallon

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se