Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 24 november 2013

genom solsken och regn

Av Johanna Widoff - 24 november 2013 03:45

Blir lite motarbetad här när det kommer till bilder, så det får bli utan den här gången..


Jag är faktiskt enormt imponerad! Över mig själv, över andra, som lyckas hålla en viss inställning och bär en förmåga att vända på saker till någonting bra.
Nej, livet är långtifrån alltid en dans på rosor, många dagar är både grå-bruna och hemskt dystra. Flera känns motgångarna otaliga och så vidare. Jag har haft en del riktiga citron dagar, med berg så höga att toppen inte skymtas, med dalar då djupa att jag inte förstått hur jag någonsin ska ta mig upp...
Ändå, trots det, har jag dansat mellan rosentaggar, duschat trotsigt i regn, bestigit mina berg och kravlat mig upp från alla dalar.

Dagar jag varken vet ut eller in, dagar då allt går fel eller gånger när det känns som att jag långtifrån räcker till... Då finns det ändå något som överstatlig och klart. En röst av värme, en stadig hand. Någonting inom mig brinner, påminner och lyfter. Vet inte alldeles säkert vad det är, Hur jag funnit det eller var det kommer ifrån. Bara att jag får bära denna styrka med mig och genom den vända på de gråaste av dagar för att se regnbågens klara färger, musiken som får kroppen att dansa, eller tacksamheten över allt jag har i mitt liv som gör mig rik!

Återigen, inställningen och hur man väljer att möta och se på vad man möter i livet. Vi kan inte jämföra oss med varandra, Alla har olika förutsättningar och bagage. Olika mål och drömmar. Vi borde glädjas mer med varandra och vara tacksamma för det vi har eller i de fall vi faktiskt vill nå en förändring, vad den nu än må vara, inse att det enbart ligger i våra egna händer att påverka och göra någonting åt detta.

Den relation du lever i. Var du bor. Kontakten med dina vänner eller andra runtomkring. Din utbildning, ditt arbete. Din kropp...
Vart vill du komma, var vill du vara? Och vad krävs för att ta dig dit? Är målet rimligt, är tid och ansträngning värt det?
vänta inte till sen, imorgon, börja nu, IDAG!

Så dansa i regn och mellan rosentaggar, välj att se regnbågen istället för regnmolnen!!! Livet blir en härligare resa om man med glädje delar den med andra, möter människor på deras nivå och klappar sig själv på axeln så ofta man kan. Var stolt, var snäll och omtänksam, mot dig själv (också!!)

Keep light, Love and joy close and open in your life!

Life is not measured by the numbers of breaths we take, but by the Moments that take our breath away!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se