Familia Omnia Mea

Alla inlägg under november 2013

Av Johanna Widoff - 5 november 2013 02:04

Det pirrar av snö och jul längtan, för jo, nu vill jag ha knarrande snö och en glittrande vintervärld. Det är så grått och mörkt nu när löven fallit och allt är sådär grå brunt... Jag längtar till julpynt och pyssel, bak och dofterna som sprids. Förväntningarna, hemlisar och förberedelser. Planeringen och julklapps inköpen.
Extra mycket hjärta och omtanke i år. Kluraro ch funderar. .. Att ge till de man älskar och bryr sig om, dela deras glädje.

Jag vill ut i pulkabacken, bygga snögubbar och åka skidor! Värma oss med varmchoklad och ljus som lyser upp i tillvaron. Krypa upp tätt intill varandra och bara vara i stunden. <3

Måndag och ny vecka. Kommit på att de utlovade bilderna uteblivit... Men det kanske ordnas i efterhand...
Veckan började bra, Felicia börjar morgnarna med stök i sängen och skön sång, ungefär två rader som går på repeat, ganska högt (det ska ju höras ordentligt?!), ganska för tidigt och tillräckligt länge för att man ska bli lite små knäpp och rörd på samma gång över engagemanget och hängivenheten. Hon går verkligen in för det! <3 det är i alla fall kanske tre olika sånger hon byter mellan, men kanske två tre rader av dessa som upprepas med en knorr egen tolkning. MammaHjärtat blir allt varmt ändå!

Sång och skratt mot dagis som avslutades med kram och gos kalas före promenad och hemma träning. Hejja!
Lite tråkigt ibland att hoppa runt hemma, men musiken hjälper! Skulle vilja gymma gå på pass eller simma ibland! Men hemma träning är bra, lite svårare ibland med motivationen bara :-/ pepp pepp pepp! Älskar känslan efter, ta ut kroppen, känna styrkan!

Nu jobb natt. Kroppen gillar det inte men det går riktigt bra att vara vaken ändå! Dock jobbigt att rubba dygnsrytmen så :-/

Idag har jag skrattat njutit och känt en värme långt in i själen. Det finns saker som säger mer än ord. Handlingar som berör och stunder som tar en till stjärnorna<3

Drömmar om framtiden... Att vara i nuet... Njuta av stunden... Lära av det som varit...

Fläktsystemet eller vad det är surrar som bara den i det här rummet, jobbigt för man blir rätt trött i huvudet av det. Vill ha något att läsa, sådär lätt men fängslande, som inte kräver så mycket men ändå berör... Haha vadå kräsen?

Felicia ville bara vara med mig på kvällen när det var sov dags. Det är skönt att kunna vara hemma vid nattningen. Vissa stunder är extra viktiga känns det som. Jag skulle visserligen vilja ha vara och göra allt. Samtidigt som det gångerna jag är hemma själv verkligen kan uppskatta det. När jag jobbar natt kan jag ju vara med både på morgonen och kvällen! Samtidigt blir jag ju lite knäpp av det - behöver verkligen lära mig sova på dagen! :-/

Får se hur jag mår när det blir morgon, om jag orkar leka "Pt" en stund före sängen.. Kanske får mig att sova bättre, värt att prova i alla fall!

Sov gott och på återseende ;-)

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards