Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 22 januari 2014

en resa med vördnad och nya kunskaper

Av Johanna Widoff - 22 januari 2014 22:27

När det händer mycket i livet. När stora frågor ställs, ställningstaganden ska göras eller man möter omställningar och nya sorters prövning eller utmaningar... Då kan i alla fall jag bli både tröttare och få svårare att komma till ro.


Jag har läst mycket otroligt spännande och utvecklande, som jag vill grotta ner mig mer i. Imorgon börjar ett nytt litet kapitel att få in i livs pusslet under en period. Redan så försöker jag få ihop tider på två olika arbetsplatser med familjelivet och mig själv.
För jag vill så mycket! Dessutom vill jag utbilda mig mer. Utöver det så har jag på ett sidospår fått förtroendet och möjligheten att ge, av mig själv, mina kunskaper och erfarenheter, dela med mig och stärka någon annan, vilket känns otroligt stort!! Att kunna bidra till andra och ge av sig själv är något så stort och vackert, något jag alltid hoppats kunna få göra!

Engagemang. Närvaro. Empati. Förståelse. Kunskap. .....


Hemma är där ditt hjärta bor.
Felicia och jag. Våra barn. Familjen, kärnan, kärleken, glädjen och tryggheten. Här laddar jag batterierna, finner styrka och mod. Tack mina älsklingar! För att ni finns, för att ni älskar mig för den jag är.

Nattjobb. Hem till kramar skratt och tok bus. Vissa dagar är bättre än andra. Sen finns det dagar som helt enkelt blir oslagbara... It's just like Magic!
Testade att köra ett träningspass direkt, vilket gick förvånansvärt bra! Hejja mig!! Grymt skönt var det, yey! Efter dusch och liten frukost, sängen!
Dock mindre sömn. Så är det ibland, men nu är jag trött!!

Föräldrafika på dagis med min gosis följt av resten av eftermiddagen i pulkabacken:-) Det hann mörkna innan vi gick hem <3 skratt och härligheter i snön - underbart!

Kvällen har sedan spenderats med matlagning och mysigt små prat, ljus, sago stund och telefonsamtal... Samtal som berör, utvecklar och stärker.
Kontakt människor emellan kan verkligen skapa stora krafter. Människan i sig bär på stora krafter!


Jag är stolt över mig själv o h det kan jag säga!! Jag är stolt över hur långt jag kommit i mig själv, vad jag åstadkommit i livet och hur aktivt jag arbetat med mig själv (i perioder, men med gott resultat!!)
Jag känner accepteras för mina styrkor och svagheter, kan utveckla det jag är bra på och i många fall kontrollera, jobba på eller så, vad gäller mina svagheter.
Jag känner min kropp och mitt sinne, jag lyssnar till min kropp o h försöker vara lyhörd för mitt hjärta och inre röst.

Träningen att vara i nuet fortgår, med framsteg, vilket är upplyftande!
Att min resa kan bidra till något gott för andra känns stort och meningsfullt. Det går inte riktigt att ge ord på, just nu...

Jag är så otroligt glad och tacksam för de prövningar jag gått igenom, som stärkt mig att bli den jag är idag. Jag är så tacksam för de vackra personer jag mött, som på ett eller annat sätt påverkat och berört mig. Era ljus lyser som stjärnorna i mörkret!!
Jag är så vördnadsfull och glad för den rikedom jag har i mitt liv, de vänner som jag har, min varma släkt och älskade familj <3


Jag stannar där. Nu ska jag sova.
Imorgon är en ny dag. <3 möt den med öppja sinnen och godhet i hjärtat

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards