Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 5 februari 2014

som stjärnorna strålar

Av Johanna Widoff - 5 februari 2014 20:20

Vilka dagar jag (vi) har haft!!

Massor av bil körning och teoriplugg, jag har till och med drömt om det! :-o
Idag klarade jag slut testet på webben, så nu är det bara att banka in det lite till så sitter det där det ska sen... Inte långt kvar nu, spännande, nervöst, förväntansfullt, sjukt kul!! :-D

En del små fix och många promenader åt olika håll, men det är i alla fall skönt ute!
Träffat fina vänner och haft det trevligt, bakat gott och bara kurat i soffan med Felicia <3 det blir så skönt med kortare dag imorgon och ledig mys tillsammans sen! Det längtar vi efter båda två.

Hade Bästa systrarna på besök i helgen med pulka åk och annat skoj, mina finaste <3

Träningen flyter på också, vilket är grymt skönt, stärkande, upplyftande och så himla härligt!! Stark både på in och utsidan! <3

Igår lurade jag med mig Felicia och kära svärmor på stan för fika och prat, unnar oss så sällan det, mycket för det blir så gott bär jag bakar själv.. Men eftersom jag skulle köra tyckte jag det passade bra med en trevlig rast ;-)
Jag är så imponerad av Felicia, blir alldeles varm och lycklig bara jag tänker på det!! Hur mysig och fin hon är, klok och förståndig!
Världens bästa tjej!!!

Imorgon ska vi leta på en "rånar luva-mössa" att ha under hjälmen och kika på lite annat... Sen bara hem och vara tillsammans <3 pyssel musik och annat bus, så värdefullt!!

Nu ska jag plugga en stund till innan sängen väntar.

Kramas med söt hunden

Teori plugg så jag drömmer om det!! :-p

Go kramar och mys med vår fantastiska flicka <3 kloka omtänksamma strålande Felicia <3

Bästa i hela världen <3
Höra dina små berättelser och tankar, skratta med dig åt något tokigt, få hålla om dig när du är ledsen, uppmuntra, hålla i handen om något känns svårt.. Läsa sagan på kvällen och gå på uptäcksfärder och äventyr...
Livet är fantastiskt och alldeles underbart med dig, jag är så stolt och så lycklig som fåt vara din mamma <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se