Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 20 februari 2014

Skid semester, solsken, snö och skratt

Av Johanna Widoff - 20 februari 2014 15:11

Felicia och jag packade in oss med mamma och pappa och åkte till fjällen med släkten och delade en mysig stuga. Veckan började med strålande sol och blå himmel, fantastiskt!

Mera uppdatering kommer senare, här bjuder jag i alla fall på några bilder ;-)
Nu ska jag ut i backarna igen efter en stunds vila i stugan. Mys pys att kramas i soffan efter en snö bus och skidåkning :-D

Du och jag min älskling <3 påväg ut i snön

Solsken i Sälen <3

Världens bästa tjej <3 klok, modig, busig, snäll, snabb lärd, glad, nyfiken, trygg och så högt älskad <3 Mamma är så ofantligt stolt över dig mitt hjärta! Du är helt fantastisk, precis som du är! Jag är så tacksam, så lycklig, som får gå vid din sida, finnas för dig och dela Alla dina upptäckter och hur du utvecklas <3

Njuter <3

Gissa vem..?!

På fjället

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se