Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 10 mars 2014

Obeskrivligt

Av Johanna Widoff - 10 mars 2014 03:25

När orden inte räcker till. När allt det lilla är så obeskrivligt stort.
Min kärlek når över alla berg och hav, bortom himlens alla stjärnor.

Underbara flicka, som jag tycker du är fantastisk!

Din förmåga att sätta ord på tankar och känslor, din styrka i att säga hur du känner och tycker,

eller fråga om allt du undrar över. Ditt härliga sätt att sprida sådan värme och glädje.
Mamma är så stolt över dig.


De små sakerna, de största känslorna, som gör att tiden står stilla.


Att hålla din lilla starka hand när du somnar, eller provar någonting nytt. Att kura tätt intill varandra med en sagobok eller till en film. När du slår armarna om min hals eller bara vill vara nära... Att få höra dig viska små ord av kärlek, få dela dina tankar och funderingar om livet och se dig utvecklas. Eller hur du så omtänksamt vill ge och dela med dig, av allt och lite till. Den häpnandsväckande världen du skapar och bygger upp genom lek och fantasi, härliga små äventyr och stilla små plock med skatter och annat.
Tillsammans få upptäcka världen runtomkring eller försöka finna svar på alla dina frågor.
Jag är så tacksam för allt jag får lära mig av dig, allt jag får uppleva, allt det innerligt vackra jag får dela med dig.


Jag vill ge dig allt och lite till.

Men jag vet att det är större att finna sin egen väg, sina egna svar.

Därför vill jag finnas vid din sida och ge dig verktyg.

Lära dig tro på dig själv, uppmuntra, stärka dig och låta dig veta

att du alltid är så älskad.Sommar längtan, solstråle

          
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se