Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 13 mars 2014

Ge, få och dela med

Av Johanna Widoff - 13 mars 2014 03:33


Jag tänker på våra vackra härliga barn och hur glad jag är i dess båda tjejer. Fantastiska tjejer. Blir alldeles varm inombords och bara ler. Älskade barn!
Ömheten jag bär för er, skörheten i livet och det vackert stora i att vara del av ett liv.

Alla de prövningar man som förälder står inför, all den kärlek man får uppleva. All oro man bär och all sprudlande glädje man får dela. Det är så ofattbart stort!

Jag tänker tillbaka på upplevelser och minnen. På de där speciella stunderna, sparade, bevarade i hjärtat. På de där gångerna jag önskar jag hade stannat upp lite mer...
Jag tänker på hemligheter, på stunder av närvaro och samhörighet. Jag tänker på delade drömmar, allt som vi ser fram emot att upptäcka tillsammans.
Jag tänker på hur man möter och ser varandra, allt man ger och hut man påverkar andra människor genom att bara finnas där, som man är.Jag söker inspiration, och hittar, mycket. Jag vill! Och jag tänker se till att lära mig, stärka mig och utvecklas inom nya områden. Tänk så mycket jag vill. Så härligt det är att drömma, att sträva efter någonting. Jag väljer att se, allt underbart som livet har att ge.


Nu har jag ju då körkort. Till det passar det väldigt bra med en bil, tycker ni inte?! En liten fin en, som går bra men inte är så märkvärdig. En som jag kan mys köra lite i om jag behöver ta mig någonstans.. Sådär om man skulle vilja slippa undan regnet en dag. Eller har många ärenden. Eller bara vill ta sig en liten bit för att göra något mysigt och bussarna inte går som de borde, eller bara för att jag tycker det är så R O L I G T!!! att köra bil ibland.

Inspiration <3 Styrka. Medvetenhet. Lugn. Självkänsla. Kärlek till sin kropp.

Om någon tycker sådär extra mycket om mig och vet att jag är ovanligt snäll, omtänksam och tänkte skämma bort dig med goda bakverk, massage och annat mysigt trevligt, så står en bil liknande denna högt på min önskelista!! ;-)

Sommar<3 älskar färgerna på dessa båda bilder och kontrasterna.. Så härligt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se