Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 18 mars 2014

Drömmar, träning och stora saker

Av Johanna Widoff - 18 mars 2014 02:24

Det är inte alldeles lätt att få jobb idag. Så att ha jobb, även om det kan vara "från dag till dag" hur mycket det blir, känns himla skönt. Man får välja de positiva och hålla fast vid det. Grubbla färdigt och göra det bästa av vad livet är. Som med mycket annat går det i vågor, berg och dalar, men det är i motlut det går uppför! ;-)
Jag är glad, jag visar fram fötterna och nu händer det lite nytt! Spännande och roligt.


Allt är upp till en själv. Det blir bara mer och mer tydligt. Min inställning, mitt agerande, mina försök, mitt mående, min vilja, motivation, om jag engagerar mig, när jag väljer. Vilken makt man har!! Jag kan ju göra vad jag vill!
Jag tycker inte "ge och ta", men ger man av sig själv så har man igen, med vad man får. Alla med öppna sinnen och gott hjärta ger, av sig själva, utifrån vad de kan eller har. Det kanske inte blir alldeles "rättvist", men det jämnar ut sig, Vi behöver sällan samma sak som någon annan precis samtidigt i alla fall!


Jag vill skriva om stora saker som inspirerar, berör och rör om. Orden finns där, ibland nosar jag på de men det är inte alltid jag lyckas fånga de... Ibland känns det inte moget rriktigt än Och andra saker vill hålla på sig en stund till. Går tillbaka och läser emellanåt. Bläddrar i arkiven. Det har ju skrivits en del och lite till!
Men drömmar går i uppfyllelse, bara man tror! Jag ska se till att ta tag i det där lite mera långsiktiga också, man ska ju börja någonstans...


Träning. Åh som jag älskar det här med träning! Styrkan i kroppen, känslan av endorfiner, glädje och energi efteråt! Längtar ut och springa, barmark igen tack!! Till dess får det bli mer styrka och bygga upp kroppen, yoga som mjukar, för wow som jag fallit för yoga! (rekommenderar!!)
Har blivit bättre på styrkeövningar också, hejja mig! Nu är det bara lite plugg på det som saknas.
Så mycket spännande det finns att lära sig!


Vackra vänner <3 att dela glädje, skratta, berätta, lyssna och finnas. Vackert, viktigt, så betydelsefullt!! Ni är fantastiska och så speciella för mig <3

Vi bestämde att det är vår nu. Det var ju vår! Fåglarna sjöng om det, blommorna visade det, solen värmde och det kändes i kroppen. En vecka i vårens tecken, med cykelturer, ute lek, skratt och njut i solen med lätta kläder i det härliga vädret...

Vatten som glittrar i solen <3

En kärlek bortom himlens alla mått och ord! <3 Ett leende av värme, ett hjärta fyllt till bredden, en stolthet som ingen annan och den obeskrivliga storheten i livet <3

...och så kom snön tillbaka!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se