Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 25 mars 2014

Att välja glädje

Av Johanna Widoff - 25 mars 2014 08:34

Du väljer vad du ser i livet. Välj att glädjas för det du har. Jämför inte.
målsättning, drömmar, sträva framåt och förverkliga dig själv!!
Se allt det som är positivt, dela glädje och unna dig att glädjas med andra.
Bara du kan välja!


Jag söker massor av olika jobb, fixar med cv och ringer runt och talar om att jag vill jobba - jag går jobba och känslan när en ny Rekrytering ringer för intervju är så härlig!
Jag har inget schema, vilket kanske är lite osäkert, men, jag väljer nät jag jobbar och styr mycket själv. Jag ser till att få jobba så mycket jag behöver, jag gör det bästa av det, jag ser till att det blir bra!!

Jag väljer att njuta av mina stunder, av solsken, av vårblommor, av framsteg, barnskratt, av nya upptäckter och bra böcker. Jag njuter av kramar och delar all glädje jag kan. Jag vill vara glad och lycklig,jag väljer att vara det!
Jag väljer att inte fokusera och älta saker jag inte kan påverka och låter mig allt mindre dras ner av de tråkiga som kan hända, vädret eller hur någon beter sig. Jag kan bara välja hur jag förhåller mig till något och välja hur jag vill må.

Nu ska jag lägga mig och sova några timmar innan världens bästa tjejer väntar för att busa i solen <3

Busunge <3 som jag älskar dig min skatt!! Du är den klokaste jag vet, jag är så glad för allt jag får lära mig med dig!

Se kärleken, välj kärleken, njut av kärleken <3

Springa i solen <3 Love it!!

Nya fräscha snygga skor, yeey! Blir lycklig bara att se de på!!

Introduktionen klar. Bästa passet, så himla kul, trivs kalas bra!!! Yey för allt jag får lära mig, prova, för personalen...!!! :-D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se