Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 27 mars 2014

När man sätter en fot efter den andra

Av Johanna Widoff - 27 mars 2014 02:56

Då går det framåt.
Efter mitt i natten är jag lite små trött och frusen, det bara är så.
Dagen har varit solig men kylig och jag har kört bil, MIN BIL! Och det har jag gjort med ett små löjligt flin på läpparna.

Ångra inget. Gör alltid ditt bästa. Lär av dina misstag. Så är det.
Att flytta hemifrån som sjuttonåring, utan utbildning eller arbete har ju helt klart inte bidragit mycket till att göra livet enkelt. Men, vilken resa jag fått göra och så mycket jag lärt mig och vuxit. Så mycket kärlek glädje och fantastiska minnen jag fått längs vägen!!

I stunden, just där man är, i sig själv och rent fysiskt faktiskt gör man val, mer eller mindre eftertänksamma, mer eller mindre långsiktiga. Utifrån dessa får man sedan helt enkelt fortsätta, göra nya val, hitta nya vägar att gå och göra livet så bra det går.
Där känns det faktiskt som att jag lyckas riktigt okej. Bra.

Självklart känns det emellanåt som man är långtifrån hemma eller på rätt plats, som om det är för himla orättvist och att det mest bara blir fel. Frågor blir utan svar och man snubblar fram halvt i blindo... Tills det ljusnar och man upptäcker att man nog nästan ändå har det ganska bra, eller inte alls är så långt ifrån där man borde vara.

Under utbildningens gång har jag haft turen (eller skickligheten?) att vara på rätt plats, vara mig på så sätt att det lönat dig i jobb och fina referenser. Förra sommaren kunde jag välja mellan två arbetsplatser, i år har jag eventuellt tre...
Idag var jag på intervju på Gävle kommun, i veckan var jag i kontakt med Sandviken och rekryteringen på landstinget... Alla tre positiva. Det känns nästan overkligt! Jag går in mig och blir varm i kläderna i rollen som undersköterska och lär mig mer för varje avdelning. Ska läsa mer på vissa områden som känns extra intressanta! Nu är planerna mer långsiktiga och det är utifrån trygghet som jag sökt flera olika jobb, för erfarenheterna att både söka, intervjuas och rannsaka mig själv i vad jag vill göra.
I första hand ett schema för sommaren, där gärna, såklart, lite semester får plats! Men också möjligheter efter sommaren där jag vill ha fortsatt jobb!


Fortsätter läsning om självutveckling, planerar närvara på en föreläsning, med sällskap, som jag ser otroligt mycket fram emot!!!
Imorgon blir det mys trevligt med "release party" hos en fin vän som är en helt fantastiskt varm vacker och härlig person. Där får jag förhoppningsvis träffa fler som jag tycker om!

Försöker utmana mig själv, sträva framåt och vara och bli så mycket jag kan av mig själv och min potential.
Mål och drömmar!!

Vilket natt svammel jag får till ibland! Nu blir det annat en stund.

På återseende!

Glad tjej! Roligt utvecklande spännande jobb! Härliga kollegor och massor av möjligheter, bara man väljer att se dessa!

Just like sunshine

Lite fint ska det väl vara...?! Idag, gått på biltema, för tjejer kan själv! I helgen ska JAG byta däck (köpte hjulsidor idag).... På MIN BIL!!!! Fatta den, alltså weeeeiihooo!!!
Ska så klart piffa till den lite med nå fint, bara för att störa så ingen annan ska vilja köra, utan att reta sig på hur.. Fin (!) den är.
Sen är den varken stor eller jätte vacker, men att fixa utbildning, skaffa sig jobb, försörja familj och hålla ordning på hem och familj, ta körkort och köpa bil känns för himla bra!!! Det blir jag lite lycklig för, så idag har jag gått/kört/åkt med ett leende på läpparna, bara för att!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se