Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 27 mars 2014

Se ljuset som gryr och lägger den nya dagen i strålande skimmer

Av Johanna Widoff - 27 mars 2014 05:13

Ge dig själv tid, till att andas och vara i lugn med dig själv. Ge dig själv tid att se innåt, lyssna till hjärtats slag, känn din kropp, just nu.

Jag förundras skönheten i det som tycks litet i världen, som jag vet egentligen utgör storheten! Guldkanten, thé cherry on top, pricken över i...

Den här boken! Jag har några böcker hemma som jag läst många gånger, som alltid ger något nytt, som berör olika punkter och som både utmanar och tillåter utveckling. Munken som sålde sin Ferrari är solklart en ny favorit som kommer stanna i bokhyllan och läsas flera gånger! Jag hoppas också att den med tiden får fler kära vänner.
Böcker och läsning är faktiskt en sann nyckel till både kunskap och livets frågor!

Den gryende sakta vaknade nya dagen ger mig alltid sådant hopp, ny energi! Även efteren vaken natt känner jag mig pigg och upprymd!
Hälsa varje ny dag med ett leende, och glädjen ska möta dig! Se alla möjligheter, och välj att göra det bästa av vad dagen erbjuder. Kom ihåg att dina tankar är magnetiska, så tänk på det du vill dra till dig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se