Familia Omnia Mea

Alla inlägg under mars 2014

Av Johanna Widoff - 9 mars 2014 18:58

Goda ting i livet... Att vara närvarande nog för att uppfatta, se och känna det fantastiska vi möter och upplever.
Äntligen solsken, och hela världen vaknar på nytt. Fåglarna som sjunger, blommar som vågar sig fram efter vintern, färger, liv och rörelse... Känslan!!
Känslan i kroppen när vinterkläderna plockas undan och vår kläder och skor tas fram. Lättheten, enkelheten.

Spring i benen och breda leenden, hålla mjuka händer, leta vår fynd och små glömda skatter. Jaga såpbubblor. Gunga igen och åka kana eller gräva. Det är något visst med våren.

Felicia och jag har varit ute massor och lekt, promenerat, ätit första glassen ute, hittat blåsippor!!

Jag har invigt nya sköna löparskor och känt de första sopade gatorna. Det finns en lycka i det!
En första fluga har surrat i vårt fönster och idag har Felicia hoppat studsmatta och sprungit ute i bara tröja..


Jag kör så ofta tillfälle ges och det är en befriande känsla. Roligt. Stort.
Den här veckan har jag fått ihop både styrketräning, löpning och yoga på det :-) Nu är det bara att hålla i planeringen så det fortsätter lika bra!
Känns ju att jag tappat lite fart sen förra sommaren, men inte så farligt ändå. I löpningen har jag endel mål som ska uppnås...


I veckan fick jag även trevligt samtal från jobbet... Så nu får jag vänta och se i veckan om det kan bli så bra som jag tror..


Det stora i att vara den man är. Att lyssna på och finnas för någon annan. Vänskap. <3 Tacksamhet.


En stund tillsammans.

Alltid viktigast<3

ANNONS
Av Johanna Widoff - 6 mars 2014 02:47

Som vanligt hittar orden mig i nattens stilla mörker, det finns en slags trygghet och obegränsad frihet då...


Det händer saker som påverkar och berör oss. Ord, stora som små, beröring, blick eller en känsla, någon msn upplever och delar med någon...
Tid är relativt och en stund kan vara en evighet, eller ett andetag - där allt eller ingenting hinner hända.


Lov veckan blev riktigt härlig och bra! Lite lite sömn i början (tre dygn med ca 6 h sömn pga jobb och saker som skulle göras och så blev det lite dåligt med sovandet...) Men det blev bra ändå! Lek, kompisar, kalasande, bio, skratt, Högbo, bilkörning och både Gävle och Borlänge. Så uppskattad och viktig tid, tillsammans!

Njuter, myser och tar vara på våra fina stunder tillsammans. Så ovärderligt viktigt! Ditt skratt. Dina tankar och frågor. Busiga påhitt, minnen vi skapar, drömmar vi målar upp... Att få dela dina upptäckter, följa din utveckling och ta med dig på små äventyr. Att få hålla om dig en stund och bara vara nära, eller stoppa om dig och pussa dig godnatt. Alla de där små sakerna och stunderna som gör livet så mycket större, för att du är du och vi är där, Du och jag. Din hand i min.


Så, okej, det här med att ha körkort, det är faktiskt en grej med det! Wiiihooo :-D
Känslan i att ta bilen och köra iväg, vetskapen om att jag kan, det känns inte så "förbjudet", som det nästan kändes i början, jag kan ju!!
Att ta sig fram och inte behöva passa busstider jämt, hitta till nya platser, ta dig fram längs nya vägar, enligt skyltar och beskrivningar, bara fixa det med parkering och allt! Den känslan!

Men jag gillat mina promenad skor och kroppen älskar frisk luft och rörelse! Så inom Sandviken (om inte omständigheter eller så..) tänker jag allt fortsätta promenera och cykla - that's just me!!
Powerwalks och känslan av vinden, fåglarnas sång och fötterna mot marken, det tilltalar mig! Även om så klart det är himla roligt att köra bil ibland, uppfyllelsen i att ha klarat och genomfört det. Knowledge is power!


Nu ska jag äntligen ta upp löpningen efter vintern och blanda upp styrketräningen med intervaller och långpass, meditation! Ska dessutom se om yoga är min grej och testa mer regelbundet och olika sådana övningar.
Insperationen är hög!!


Förutom det skriver jag på CV:n och söker jobb, trivs visserligen på sjukhuset, nätterna.. Men saknar samtidigt lite kollegor i större utsträckning så veckans förmiddags pass var upplyftande ;-P trevliga fina tjejer!

Imorgon kompis dejt med en pärla <3


Listor, planering och engagemang. Har somdet ser ut en del skoj att se fram emot under våren! :-)

Små blygsamma vårtecken, snödroppar och andra små knoppar, barmark och en liten cykel- eller sparkcykel tur... Men sol och värme lyser med frånvaro. Solsken och snö, eller kyla har jag ingenting emot. Men nu är det barmark. Jag längtar efter solsken och ljus!

ANNONS

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se