Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 3 april 2014

det största

Av Johanna Widoff - 3 april 2014 02:21

Morning glory. Varmt strålande solljus.
Något av det största i livet måste vara förmågan att vara i nuet, förmågan att dela glädje med andra, dela andras glädje.
Något av det allra största, att uppskatta alla de stunder som livet bjuder, eller lära sig något av de och låta sig utvecklas.
För utan de förmågorna spelar vad du har eller får ingen roll, inte heller vem du möter eller har vid din sida.

Sleeping Beauty <3
Hur mycket kan man älska någon? Hur mycket kan man älska sig själv? Kan man värdera kärlek?
När jag kom hem sov du. Så lugn och trygg. Mitt hjärta svämmar över och hela jag fylls med värme, bara för att du finns till. Mitt liv blir rikare, för att du är du.
Jag längtar alltid efter dig, tänker på dig, vad vi gjorde igår eller vad vi ska hitta på idag. Glädjs åt minnen, ser fram emot nya äventyr och lärdomar.
Känslan av att vara otillräcklig, att inte räcka till, att göra fel slår mig ibland. Jag vill vara mitt bästa jag, för mig, för dig och i alla mina relationer. Men ibland är sinnet splittrat.
Jag gör mitt bästa.

Jag hoppas och önskar att du ska bära med dig din inre styrka, tilltron till dig själv, dina möjligheter och din förmåga. Att du känner modet i att gå din egen väg och följa din egen känsla.
Dröm av hjärtans lust, för livet bär oändliga möjligheter!

Det är något helt otroligt fascinerande med förmågan att flyga! Frihet, luften, vinden och alla möjligheter...

Kan själv! Du stora flicka, mamma hinner inte med när du växer så fort! Du lär dig så mycket nytt, tänk allt som du kan och vet, funderar på och förstår. Du är en så vacker person, du bär på något storslaget.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se