Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2014

I nattens stilla mörker kan man vakna på nytt

Av Johanna Widoff - 11 augusti 2014 02:14

God kväll där ute. (god natt!)
Nu är det dags att börja (fortsätta) klottra igen. Jag har saknat att skriva, samtidigt som jag inte längtat efter det. Jag har varit på väg att skriva, men inte velat, eller kunnat formulera och dela med mig av orden, riktigt än.
Men nu. Jag tycker om att kunna gå tillbaka och läsa, spara känslor, tankar, minnen och funderingar, så här, på ett efteråt lite mer överskådligt och lätt sökt, än i pappers format.

Sommaren sjunger på sista versen. Snart börjar skolorna igen, semestrarna är slut och vardagen omfamnar våra liv.
Vilken sommar värme vi haft i år! Från alla klagomål på regn andra somrar har vi i år upplevt motsatsen på de flesta håll.

Fastän hettan påverkat sömn och trötthet, har jag njutit, på samma sätt som jag njuter av, faktiskt, alla årstider.
Jag har kommit dit där jag för det jag kan av det som är, för jag kan inte påverka vädret!
Nu längtar, eller ser jag fram emot hösten, på så sätt får jag "dubbel njutning".
Glädjs i förväg och åt det som kommer! ;-)

Efter solljus, värme, långa dagar och massor av håll-igång, ser jag fram emot svala vindar, färgsprakande löv, våt mark, sakta kommande mörker, filtar, tända ljus, soppa, pyssel och annat höst mys.

Jag försöker lära mig mer om yoga och mindfullness, läser, ser videor och inspireras på Instagram och genom andra forum. Andas. Känna kroppen och omgivningen. Medvetenhet. Närvaro. Här och nu.
På ett sätt väldigt naturligt, då jag redan sedan förut i många stunder låter mig uppfyllas av det som är och händer. Medan jag andra gånger känner mig närmare splittrad och överallt. Övning.


Det finns så mycket att dela med sig av, och under tiden sedan sist jag skrev har jag funderat mycket på mina texter, vad jag vill säga, vad jag lämnar osagt. På vad jag vill förmedla, det som känns viktigt, eller hur man uttrycker sig. I allt detta även många varför. Varför gör eller säger jag (eller "man") som jag gör?
Ska dela med mig av läsvärda texter jag hittat hos andra, för ibland hittar man inte orden själv.

Jag har läst mycket om relationer, för det är så otroligt spännande tycker jag! Det händer så mycket där!

Tanken är att göra ett inlägg eller två med lite bildbomber från sommaren, jag vill dela tips och ge inspiration!

God natt för nu. På återseende.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se