Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2014

tillvaron tar plats, njuter av hösten och funderingar kring livet

Av Johanna Widoff - 29 augusti 2014 23:39

Ja så bra gick det med uppdateringar...

Jag tänker på att skriva, på allt som jag vill skriva om. På det jag ville berätta om sommaren, vilka känslor jag vill förmedla, minnen jag vill dela med mig av och skriva ner för att tydligare bevara. Mål, drömmar och förhoppningar...

Man hinner inte med allt, så är det. När det är som mest hinner jag knappt med mig själv ens, som det känns. Men att ta ett steg fram och prioritera eller välja mig, har aldrig varit min styrka precis. Dock något jag behöver träna på! Inte att förringa någon annan för, men bättre hitta medel vägar. Där vi får plats tillsammans.

Just nu har det varit mycket på alla plan en tid, inom, utom och runtomkring, vissa gånger tar det lite hårdare än andra. Det är så det har varit nu. Då blir det extra viktigt att hitta och välja sina stunder, stanna upp, andas och både se och känna allt som man faktiskt har omkring sig.
Våra fantastiska tjejer! Ett litet brev. En kram från någon speciell. Ett minne, en känsla. Ett leende. En promenad. Ett pass på jobbet, eller kollega. Ett telefonsamtal. Solsken eller regn. Att se fram emot något, eller tänka på något som varit.

Det har blivit några tillfällen med hästarna, både med tjejerna och utan. Långa promenader i höstluften, som jag tycker så mycket om! Te, brödbak, läsning...

Jag vill läsa mer! Jag vill läsa så mycket! Om lite av varje och både det ena och andra. Beröras, svepas med, utvecklas, ifrågasätta, tänka efter... När och hur får jag tid till allt som jag vill?!

Dag jobbat endel nu, roligt att se mer folk och rörelse, en annan stress och belastning, på gott och ont. Skönt att vara bokad någon vecka framåt i alla fall! :-)


Idag var vi lediga och njöt av en lugn dag tillsammans. Lyxigt med en extra dag sådär! Små donat hemma, spelat spel, grejsat i köket, varit på biblioteket en sväng, lagat tacos och ja, en mys fredag helt enkelt!
Imorgon blir det fullt hus med barn överallt för att kalasa för Felicia, dom växer alldeles och på tok för fort för att mamman ska hinna med. Fem år fyllda i tisdags, vilket firades hela dagen ;-) Så idag har vi handlat det sista och förberett endel. Skönt!Stolt lycklig femåring <3 som jag älskar dig min otroliga lilla stora tjej! Du är helt enastående fantastisk, med all din glädje och kärlek, med din charm, nyfikenhet och tryggheten du utstrålar. Jag önskar och hoppas att du alltid bär det med dig. Tror på dig själv, känner kärlek, glädje och vetskapen om hur oändligt älskad du är. Från vetskapen om att du skulle komma, den innerliga längtan efter dig! Till jag fick dig i min famn första gången och alla fantastiska upplevelser och stunder vi delat sedan dess. Som fått mig att växa med dig, lära mig så mycket nytt allt medan du upptäckt livet för första gången och nu både kan och vet så mycket redan.

Alltid finns min kärlek för dig, älskade älskade du <3

Alltid mitt i (hjärtat) mattes gullegris <3

Vid min sida <3

Känslan i höstluften, dofter och färger.
Känslan med hästar. Känslan tillsammans med någon man älskar så högt
Känslan till sig själv, så viktig att vårda och ta väl hand om.
Känslan från en vän som uppriktigt bryr sig. Känslan i ett möte med någon man inte förut mött
Känslan som kommer över en, av en blick, ett ord, en text, en beröring...
Känn dina känslor.
Känn din kropp och din röst

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se