Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 14 mars 2015

Där jag väljer att vara. Precis där jag är

Av Johanna Widoff - 14 mars 2015 00:11

Jag tror att alla står vid tillfällen då de önskade sig mer, något annat, eller till och med det någon annan har. Om det så är materiella saker eller något som går djupare, relationer, familje konstellationer eller vänner, pengar, ett visst boende, det kan handla om kroppen eller förmågor, mentala eller fysiska styrkor eller svagheter... Ibland kanske man önskar att det man hade var på ett annat sätt till och med. Man är inte nöjd.

Var och en är kapten på sitt eget skepp, där havet är ens liv, bara Du kan välja vart du styr. Och bara du själv kan veta och känna när Du funnit Din skatt.

Vi har alla olika tillgångar, olika styrkor och svagheter. Vi har alla olika förmågor och möjligheter. Men istället för att stirra sig blind på vad någon annan har (är gräset grönare på andra sidan? är det värt att lägga all den tiden och pengarna, i så fall, på att ha det så...?!).
Allting är relativt och ingenting är mer värt än det värde du sätter på det.
Alla måste göra val, prioritera, välja bort. Och något som du vill ha, skulle du tycka värdet var detsamma om du visste ansträngningen, eventuellt uppoffringarna gjorda för att ha det så?

Frågan är bara, vad väljer Du??

Min rikedom behöver inte innehålla samma värde för dig, vi har alla olika referenser, vad som vore en perfekt dag för mig, kunde lika gärna vara katastrof för dig.
Var mer öppen. Visa hänsyn och förståelse, inte bara för andra, men även för dig själv.


Jag kan inspireras och drömma mig bort, tänk alla resor att göra, alla platser att se, allt nytt att prova och personer att möta...! Har jag missat, borde jag ha gjort allt det där?
Så möts jag av ditt leende, dina glittrande, nyfikna ögon... En fråga, ett påhitt, en önskan att vara du och jag, på egna äventyr... Eller så får jag hålla om dig och läsa för dig, stryka håret från ditt ansikte när du sover och pussa din kind... Jag är precis där jag vill vara <3

Du är min regnbåge i livet, som bjuder både solsken och regn. Du är glittret som gör tillvaron magisk, bara genom att du är där. För dig är jag som svagast, men för dig bär jag min styrka och mitt mod. Vid din sida, med skratt och tårar, vilken väg vinden än blåser, finns jag där för dig. Du tog en del av mitt hjärta och jag håller dig evigt kär.
Tack för allt du lär mig, för dina kloka frågor, för din värme, tack för dina kramar och ditt leende, för dina tårar, för allt fantastiskt jag får dela med dig. Tack för alla minnen jag får bära och all kärlek som du ger.
Jag älskar dig mer än ord kan förklara.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se